ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Πρώτη σελίδα στη google. SEO.
Επαγγελματική προώθηση ιστοσελίδων.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Ανοιχτή επιχείρηση 24 ώρες τη μέρα. Η κατασκευή της ιστοσελίδας φέρνει έσοδα.

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας κομμωτηρίου

Μεγάλη εμπειρία ετών σε κατασκευή ιστοσελίδων κομμωτηρίου, προώθηση ιστοσελίδας στη google και διαχείριση social media.
Παρουσίαση της επιχείρησης.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Έχοντας ιστοσελίδα, αυξάνεται η αξιοπιστία και το image του κομμωτηρίου.
Αναδείξτε το βιογραφικό σας!
Αναδείξτε τις τεχνικές βαφείου, κουρέματος, χτενισμάτων.

Προώθηση της εεπιχείρησης.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Η προώθηση της ιστοσελίδας του κομμωτηρίου φέρνει έσοδα.
Γιατί να μην αγοράσουν τις δικά σας προϊόντα και τις δικές σας υπηρεσίες κομμωτηρίου στο διαδίκτυο?
Αξιοποιήστε το email marketing.

Διαχειριση επικοινωνίας.

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Ανοιχτή επιχείρηση 24 ώρες τη μέρα κάθε μέρα χωρίς έξοδα!
Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή υλικού. .
Διαχείρηση social media του κομμωτηρίου.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια ποιοτική ανάλυση για το τι ψάχνει ο κόσμος στο διαδίκτυο.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ

Εξειδικευόμαστε στo κομμωτήριο για τη διαχείριση της ιστοσελίδας και των social media.

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδας κομμωτηρίου

Γνωρίζουμε πως να φέρουμε κόσμο στο κομμωτήριό σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Αναδείξτε τα προιόντα και τις λύσεις που παρέχουν!

Προώθηση ιστοσελίδας

Πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της google

iphone 2

Αναδείξτε τα όμορφα μαλλιά!

Αναδείξτε τις τεχνικές βαφείου, κουρέματος, χτενισμάτων.

Κλείστε ραντεβού online.

Πάρτε το email των πελατών.

Διαχείριση Ιτοσελίδας

Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή υλικού

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ FACEBOOK
ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ADWORDS

Υπηρεσίες

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Όταν κάνουμε κατασκευή ιστοσελίδας κομμωτηρίου φροντίζουμε ώστε να είναι ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους ο πελάτης θα επιλέξει το κομμωτήριό σας. Φροντίζουμε ώστε να αναδείξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με τρόπο ξεκάθαρο και ελκυστικό. Η σωστή παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι το άλφα και το ωμέγα για να κατανοήσει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας τη διαφορά μεταξύ της δικής σας επιχείρησης και των άλλων επιχειρήσεων κομμωτηρίου. Μία καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα αυξάνει τόσο την αξιοπιστία όσων έχει το image ενός κομμωτηρίου. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως να αξιοποιήσουμε την πληροφορία που μας δίνεται και να την αναδείξουμε με τον ιδανικότερο τρόπο κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας του κομμωτηρίου σας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Την ώρα που κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα ενός κομμωτηρίου φροντίζουμε ώστε ταυτόχρονα να παραδώσουμε αποτέλεσμα βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης. Google έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο απαιτεί τη δομή του περιεχομένου ώστε να το αναδείξει και να τα παρουσιάσει στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Για εμάς η κατάταξη στην πρώτη σελίδα της Google αποτελεί το ζητούμενο για κάθε καινούργια ιστοσελίδα. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Εμείς αυτό το κάνουμε ταυτόχρονα με την κατασκευή. Έτσι κερδίζετε διότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον έξοδα για το κόστος βελτιστοποίησης σε μία εταιρεία προώθησης ιστοσελίδων.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στην προώθηση ιστοσελίδων Και ειδικότερα στην προώθηση ιστοσελίδας κομμωτηρίου. Έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε και να διατηρήσουμε το κομμωτήριό σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google με λέξεις-κλειδιά που αφορούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η παραμονή στην πρώτη σελίδα της Google αυξάνει σταθερά το πελατολόγιο κάθε επιχείρησης Και ειδικότερα του κομμωτηρίου. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων που έχουμε προωθήσει. Η διαδικασία της προώθησης είναι ένα σύνθετο έργο το οποίο περιλαμβάνει την παραγωγή υλικού και την προβολή αυτού στα κοινωνικά δίκτυα. Ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσει ένα κομμωτήριο τους πελάτες του είναι να κάνει προώθηση της ιστοσελίδας του.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η εταιρεία μας έχοντας βαθιά γνώση όλων των τεχνολογιών που αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδων έχει τη δυνατότητα οι οργανώσεις σεμινάριο κατασκευής ιστοσελίδας ειδικά για κομμωτήρια. Η πρόοδος της τεχνολογίας καθιστά αρκετά απλή την κατασκευή ενός site. Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θέλουν να κατασκευάσουν ίδια ιστοσελίδα τους ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο τόσο κατά την κατασκευή όσο και κατα η συντήρηση του ιστότοπου. Μέσα από τα σεμινάρια web design που διοργανώνουμε έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ολοκληρωμένη γνώση κατασκευής ιστοσελίδας. Διοργανώνουμε σεμινάρια για αρχάριους, σεμινάρια wordpress καθώς και πιο εξειδικευμένα σεμινάρια που αφορούν html, css, JavaScript και php. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SEO

Τα σεμινάρια προώθηση ιστοσελίδων απευθύνονται σε εκείνους τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν in-house την προώθηση του κομμωτηρίου τους στο διαδίκτυο. Η προώθηση τις ιστοσελίδες ενός κομμωτηρίου συνίσταται στη συστηματική παραγωγή άρθρων και βίντεο. Το υλικό αυτό αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου. ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτή η παρουσίαση είναι να γράψει το ειδικό ο ειδικός ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Μετά από την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου seo ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου θα είναι σε θέση αν όχι να αναλάβει το 100% της προώθησης του κομμωτηρίου αλλά τουλάχιστον να μπορεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα του προωθητικού υλικού. Εδώ έχουμε αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν το σεμινάριο seo.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η γραμματειακή υποστήριξη είναι μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες που έχει το σύγχρονο κομμωτήριο ως επιχείρηση. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση σεμιναρίων γραμματειακής υποστήριξης. Τα μαθήματα αυτά περιλαμβάνουν εκπαίδευση στο word, στο excel και στις βάσεις δεδομένων. Μέσα από ένα σεμινάριο word θα μάθετε πως να αξιοποιήσετε το πολύ δυνατό αυτό λογισμικό για να φτιάχνετε μόνοι σας τα έντυπα της επιχείρησης σας. Το excel μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στην αρχειοθέτηση τόσο του πελατολογίου σας όσο και των εσόδων εξόδων σας. Πολύ καλύτερη δουλειά όμως μπορεί να γίνει μέσα από τις βάσεις δεδομένων. Όταν παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο βάσεων δεδομένων τότε θα είστε σε θέση να κάνετε σε ικανοποιητικό βαθμό τη μηχανογράφηση του κομμωτηρίου σας.

Κερδοφορια κομμωτηριου (Λουτηρας + μεταπωληση)

Iphone

Τα 15+ κομμωτηρια που αυξησαν τα κερδη τους μεσα στην κριση, αποτελουν σημειο αναφορας.

Δείτε πώς επιτυγχάνεται, μέσα από δύο 90λεπτα σεμινάρια στο χώρο σας:

  • Σωστή διάγνωση.
  • Σωστή επικοινωνία.
  • Στάση και γλώσσα σώματος.
  • Ανάλυση τρίχας.
  • Ανάλυση προϊόντων.

Εδώ μπορείτε να δείτε την πρότασή μας για την κατασκευή ιστοσελίδας ιατρού.